Beige_Gradient_Aesthetic_Mindset_Quote_Your_Story_7.jpg

 

 

 

ARHITEKTURA

2.1. arhitekturaArhitektonsko projektiranje je složen intelektualni proces u kojem se mora uskladiti niz zahtjeva krenuvši od funkcionalnosti, ekonomije i estetike, a svođenjem na minimum gradidbene rizike, sve u svrhu kvalitete i budućeg komfora za investitore, odnosno korisnike nastalog prostora.
Mi svakom projektu pristupamo individualno, bilo da se radi o obiteljskoj kući, gospodarskom, poslovnom, kulturnom ili objektu za odgoj i obrazovanje. Za nas svaka kuća mora imati vlastito ime i prezime.

Stavljamo poseban naglasak na održivu arhitekturu, uporabom obnovljivih izvora energije, ekoloških materijala i pasivnih principa projektiranja. Specijalizirani smo za projektiranje pasivnih kuća i ostalih stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata.

Vodimo Vas kroz idejni, glavni i izvedbeni projekt, doslovno kroz fotorealistične 3D vizualizacije i simulacije projektiranog prostora, te konzultiranjem i inženjeringom.

Projektiramo i ishodujemo dokumentaciju za:

  • interijere, obiteljske kuće (pasivne ili niskoenergetske), vrtiće,  škole i dvorane, hale i gospodarske objekte, višestambene zgrade, poslovne prostore i/ili objekte,
  • razne adaptacije i rekonstrukcije.
 logoec  designer17