Beige_Gradient_Aesthetic_Mindset_Quote_Your_Story_7.jpg

 

 

 

TIM TVRTKE

Mi nismo ekocentrici,

mi samo volimo naš planet i kvalitetniji život.

Tvrtka Ekološki centar d.o.o. osnovana 2011. godine s jasnom vizijom da bude vodeća tvrtka u davanju ekoloških i energetskih vrijednosti stambenim, poslovnim i javnim objektima kroz vrhunske, funkcionalne i estetske proizvode.
Zapošljavamo skupinu mladih, entuzijastičnih inženjera i stručnjaka iz raznih područja struke (arhitekture, građevine, elektrotehnike itd.). Naši inženjeri posjeduju potrebne certifikate i ovlaštenja za obavljanje određenih djelatnosti za koje su kvalificirani.

Profiliranje tvrtke, s naglaskom na energetsku učinkovitost u zgradarstvu, nas je dovelo do toga da smo ovlašteni od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za izvođenje radova i energetsko certificiranje čime dokazujemo i tehnološku i organizacijsku stručnost u izvršavanju dogovorenih poslova.

Vjerujemo da, pružajući svakom klijentu kvalitetnu uslugu i najbolje proizvode, možemo postati mjerilo profesionalnog poslovanja u Hrvatskoj i da će jedino na taj način naši klijenti biti zadovoljni nama.

Vrijednosti na kojima temeljimo naše poslovanje su kvaliteta i uslužnost, inovativnost i komunikacija s klijentima u svrhu što boljeg razumijevanja njihovih potreba.

 

 logoec  designer17