Beige_Gradient_Aesthetic_Mindset_Quote_Your_Story_7.jpg

 

 

 

UVODNIK

uvodnik niskoenergetske kuce

Ekološki centar d.o.o. okuplja i surađuje s vrhunskim stručnjacima iz Hrvatske iz područja energetske učinkovitosti u zgradarstvu. Za naše klijente osiguravamo samo najbolju uslugu i pratimo vaš proces gradnje od početka do kraja, a organiziramo i cjelokupni proces nadzora gradilišta.
Ekološki centar d.o.o. u potpunosti je opremljen za izvođenje, tvrtka koristi suvremene alate, strojeve i opremu koji nam omogućuju stalni napredak te garantiraju kvalitetu izgrađenih objekata i zadovoljstvo naših klijenata. U dijelu radova za koje nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom, imamo kvalitetne kooperante s kojima ostvarujemo profesionalnu suradnju.

U Ekološkom centru d.o.o. možete dobiti:
• Savjetovanje.
• Izradu troškovnika.
• Izgradnju svih vrsta objekata.
• Rekonstrukcije svih vrsta objekata.
• Izgradnjuniskoenergetskih, i pasivnih objekata svih namjena.
• Izvedbu svih projekata po sistemu „ključ u ruke“.

Naš dosadašnji uspjeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog tehničkog kadra. Korisnicima nudimo isključivo kvalitetne proizvode, stručnu tehničku podršku za njihovu primjenu, servis, savjetovanje i obučavanje.
Sve navedeno daje nam za pravo da smatramo da možemo biti vaš odgovarajući poslovni partner i da u zajedničkoj suradnji možemo značajnije pridonijeti na poboljšanju energetske učinkovitosti vaših poslovnih objekata te polučiti i odgovarajuće ekonomske efekte glede uštede na energentima koji se koriste.

 logoec  designer17